Såld

Slipgatan 5

Möjlig mini-tvåa. Ljus och charmig lägenhet med fantastiska möjligheter. Tyst och lugnt läge i populär förening. Suveränt stadsläge med en oslagbar kombination av myllrande stadsliv i kvarteren runt Hornstull och närheten till bad och natur.

Slutpris: 2 700 000 SEK
Rum: 1
Yta: 32 m2
Såld

Anders Reimers väg 14

Ursprunglig trea som varit i samma familjs ägo sedan 1942! Balkong och sjöutsikt. Fantastiskt läge bara några meter från strandkanten. Utsikten mot vattnet, båtarna och Långholmens grönska är enastående. Här glider fritidsbåtar och kanoter fram alldeles nedanför balkongen.

Rum: 2
Yta: 60 m2
Såld

Vindragarvägen 2

Välkommen till en mycket trevlig lägenhet med högt läge, fri utsikt och härlig balkong. Lägenheten är i behov av viss renovering men har fantastiska möjligheter - möjlig fyra.

Rum: 3
Yta: 82 m2
Såld

Pokalvägen 5

Högst upp på Reimersholme, i de populära funkishusen, finns denna ljusa och mycket välplanerade lägenhet. Det fria läget bjuder storslagen utsikt i två väderstreck över både stad och natur. Lägenheten är i gott skick med renoverat kök, vackra originalgolv och skön balkong.

Rum: 3
Yta: 76.5 m2
Såld

Reimersholmsgatan 39

Magnifik sjöutsikt. På Reimersholmes södra kaj finns denna underbara lägenhet med högt, insynsfritt läge och storslaget frontläge mot vattnet. Renoverad lägenhet som präglas av ljus, rymd och med terrassliknande balkong i söder. Solterrass på taket. Garage nås med hiss (850 kr/mån. Kö).

Rum: 4
Yta: 109 m2
Såld

Pokalvägen 5, 2 tr

Funkisdröm högst upp på vackra Reimersholme. Sällan till salu. Ljus och mycket välplanerad lägenhet med högt insynsfritt läge, solig balkong i väster och öppen spis. Lägenheten har genomgått en stilsäker totalrenovering med bevarade funkisdetaljer.

Rum: 4
Yta: 99 m2
Såld

Reimersholmsgatan 4

Funkisdröm med solig söderbalkong. Rymlig och ljus lägenhet med högt insynsfritt läge och vacker utsikt. Lägenheten har genomgått en stilsäker renovering som kombinerar bevarade funkisdetaljer med moderna funktioner. Välkommen till idylliska Reimersholme.

Rum: 2
Yta: 57 m2
Såld

Anders Reimers väg 13, 4 tr

Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet med högt läge och trevlig utsikt. Planlösningen är perfekt med öppna ytor, stora fönster och fantastiskt ljus. Stilren arkitektritad inredning och påkostade materialval. Underbart boende i oslagbar miljö. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 54 m2
Såld

Reimersholmsgatan 65, 6 tr

Sjöutsikt. Terrassliknande balkong. Garage (850 kr/mån). Ljus och rymlig 2:a (möjlig 3:a) med underbart högt läge och fin utsikt mot både sjö och stad. Lägenheten ligger högst upp i huset med direkt utgång till husets härliga takterrass med möbelgrupper och grillmöjlighet. Välkommen.

Rum: 2
Yta: 70 m2
Såld

Anders Reimers väg 6

Unikt tillfälle att förvärva en underbar etagelägenhet (72 boa + 14 kvm övrig yta) i oslagbar miljö. Lägenheten som är om-/tillbyggd 2016 är i bästa skick med fantastiskt ljus och härlig rymd. Med säker stil och smarta lösningar har man lyckats skapa en mycket funktionell och vacker bostad.

Rum: 3
Yta: 72 m2
Såld

Reimersholmsgatan 6

Balkong med sol hela dagen. Härligt ljus lägenhet med möjlighet att bli en minitvåa. Högt insynsfritt läge läge och charmig utsikt mot bron och vattnet. Attraktiv förening med badbryggor, grillplatser, roddbåt, gym, bastu och gästlägenheter. Välkommen.

Rum: 1
Yta: 35 m2
Såld

Anders Reimers väg 17

Strålande sjöutsikt och stor solig balkong. Drömobjekt med renoveringsbehov. Synnerligen välplanerad funkislägenhet med högt insynsfritt syd/väst läge och magisk utsikt. Unik storstadsmiljö med bad- och båtbrygga utanför huset och bara några minuter till stadspulsen runt Hornstull

Rum: 2
Yta: 55 m2
Såld

Surbrunnsgatan 10

Exklusivt och stilsäkert renoverad med två balkonger och tillhörande garageplats - ingår i avgiften! Väldisponerad lägenhet med generösa sociala ytor och bra förvaring. Totalrenoverad med genomgående hög standard och påkostade materialval. Bekvämt boende i välskött förening med god ekonomi.

Rum: 3
Yta: 97 m2
Såld

Anders Reimers väg 9, 4 tr

VISNING INSTÄLLD. SÅLD. Minitvåa med sovrum. Suveränt läge vid vattnet med badbrygga utanför porten. Perfekt som första egna lyan eller övernattningslägenheten. Bra planerad med smarta lösningar - här ryms allt på liten yta.

Rum: 1
Yta: 27 m2
Såld

Vindragarvägen 4, 6 tr

Solig balkong och storslagen utsikt. Synnerligen ljus och välplanerad lägenhet med högt insynsfritt läge. Balkongen ligger i söder med sol från morgon till kväll. Naturskönt läge på öns västra udde. Runt hörnet finns bad- och båtbryggor och härliga gräsytor för solbad och picknick. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 62 m2
Såld

Anders Reimers väg 12

Sjöutsikt och två balkonger. Underbart boende med oslagbart läge några meter från strandkanten. Unikt tillfälle att förvärva en större lägenhet på Reimersholmes mest efterfrågade adress.

Rum: 4
Yta: 96 m2
Såld

Lundagatan 52

Solig västerbalkong med utsikt över takåsarna och med skymt av Riddarfjärden. Välplanerad mini-tvåa på attraktiva Lundagatan. Mycket välskött föreningen med prunkande trädgård med grillplats. En lugn oas nära Skinnarviksberget, Hornstull och Mariatorget.

Rum: 1.5
Yta: 36 m2
Såld

Bergsundsgatan 4

Solig balkong med högt västerläge och utsikt mot Långholmen. Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet i populär förening i trendiga Hornstull. Suveränt stadsläge med bad och båtliv runt hörnet och mängder av mysiga caféer, restauranger och bra kommunikationer.

Rum: 2
Yta: 47 m2
Såld

Pokalvägen 4

Funkisdröm med panoramautsikt över Stockholm. Underbar lägenhet med svårslagen utsikt och balkong med sol till solnedgång. Lägenheten är renoverad med fina bevarade tidstypiska inredningsdetaljer. Närmiljön är den bästa tänkbara med grönskan och vattnet runt husknuten.

Rum: 3
Yta: 77 m2
Såld

Pokalvägen 3

Solig balkong, sjöutsikt och magiska solnedgångar i väster. Underbart ljus och trivsam lägenhet med plats för två. Populärt funkishus högst upp på vackra Reimersholme. Välskött förening med god ekonomi. I föreningen finns både gästlägenheter, bastu och hobbyrum.

Rum: 1
Yta: 37 m2
Såld

Anders Reimers väg 6

SJÖUTSIKT. BALKONG. Renoveringsobjekt med bevarad originalinredning och perfekt planlösning . Fantastiskt läge bara några meter från strandkanten. Välskött förening med badbryggor, festlokal, gästlägenheter, bastu, gym och en roddbåt att låna. Endast några minuters promenad till Hornstull .

Rum: 2
Yta: 44 m2
Såld

Reimersholmsgatan 23, 4tr

Magnifik sjöutsikt. På Reimersholmes södra kaj finns denna underbara lägenhet med högt, insynsfritt läge och storslaget frontläge mot vattnet. Lägenheten präglas av ljus och rymd med stora sociala ytor och terrassliknande balkong i söder. Solterrass på taket och garage i huset. Välkommen!

Rum: 4
Yta: 109 m2
Såld

Pokalvägen 6

Sjöutsikt och solig balkong. Funkislägenhet med högt, fritt läge och vacker utsikt. Synnerligen ljus och välplanerad lägenhet med solig södervänd balkong i populärt funkishus på vackra Reimersholme. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 58 m2
Såld

Reimersholmsgatan 73

På Reimersholmes södra strand med bästa frontläget mot vattnet. Välplanerad lägenhet med helt insynsfritt läge och sjöutsikt från samtliga rum. Terrassliknande balkong i söder med utsikt mot farleden och badbryggan utanför. Solterrass på taket. Garage 850 kr / mån. (kö)

Rum: 4
Yta: 104.5 m2
Såld

Vindragarvägen 12

Sjöutsikt. Balkong. Öppen spis. Naturskönt sjöläge på Reimersholmes västra udde med bad- och båtliv. Underbar lägenhet med högt insynsfritt läge och samtliga fönster mot vattnet. Stilsäkert renoverad med bl a nytt kök och badrum, vackra parkettgolv och bevarade originaldetaljer. Välkommen!

Rum: 4
Yta: 107 m2
Såld

Reimersholmsgatan 37

Stor balkong och sjöglimt. Välkommen till en mycket trevlig lägenhet i lugn och barnvänlig miljö. Trivsamt boende i välskött förening med underbar solterrass på taket med möbelgrupper och grill. Bekvämt med garage i huset ( 850 kr / mån) och granne med livsmedelsbutik.

Rum: 3
Yta: 86 m2
Såld

Pokalvägen 5

Fri utsikt, solig balkong och magiska solnedgångar i väster. Underbart ljus och välplanerad lägenhet med välbevarade originaldetaljer - möjlig minitvåa. Högst upp på vackra Reimersholme i populärt funkishus. Välskött förening med god ekonomi. Naturskönt boende några minuter från Hornstull.

Rum: 1
Yta: 40 m2
Såld

Wivalliusgatan 21

Stor balkong och sjöutsikt. Naturskönt boende vid vattnet. Lugnt och trivsamt boende för såväl barnfamiljen som för paret som lämnar villan och har krav på utrymme. Bekvämt med bra kommunikationer och närhet till affärer och service. Garage finns. (kö)

Rum: 5
Yta: 117 m2
Såld

Pokalvägen 5

Balkong och storslagen utsikt över stad och vatten. Högst upp på vackra Reimersholme på sjunde våningen i populärt funkishus finns den här underbara lägenheten med svårslagen utsikt. Närmiljön är den bästa tänkbara med natur och vatten runt hörnet. och några minuter till stadspulsen vid Hornstull.

Rum: 1
Yta: 40 m2
Såld

Reimersholmsgatan 36

Solig balkong med sjöutsikt. Perfekt planerad lägenhet i mycket fint skick med nytt påkostat kök, sovrum med plats för dubbelsäng, rymligt vardagsrum med söderbalkong och fräscht badrum. Underbart läge med vatten och grönska utanför huset. Några trappsteg leder ned till stranden och badbryggan.

Rum: 2
Yta: 43.5 m2
Såld

Pokalvägen 6

Renoveringsobjekt med sjöutsikt från alla rum. Funkislägenhet med panoramautsikt över stad och vatten. Synnerligen ljus och välplanerad med solig balkong - ett ypperligt tillfälle att forma ditt drömboende med fritt läge högst upp i populärt funkishus på vackra Reimersholme. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 58 m2
Såld

Högalidsgatan 33

SUVERÄNA YTOR. HÖG CHARMFAKTOR. BALKONG. Välkommen till denna mycket ljusa och optimalt planerade lägenhet där varje kvadratmeter nyttjats på bästa sätt. Skicket är gott med bevarade, tidstypiska detaljer, generös takhöjd, spegeldörrar och spröjsade pardörrar mot den nybyggda balkongen .

Rum: 1
Yta: 26 m2
Såld

Reimersholmsgatan 11

Ljus och trevlig lägenhet i mycket gott skick. Stor balkong om ca 6 kvm med fin park nedanför. Unik fastighet med grönskande innetorg och trädgård med odlingslotter på taket. På andra sidan bron finns Bergsunds strand och Hornstull, ett av Stockholms mest spännande område.

Rum: 2
Yta: 57 m2
Såld

Reimersholmsgatan 36

Härlig funkislägenhet högst upp i huset med solig balkong och sjöutsikt. Perfekt planlösning - trevligt kök med matplats, sovrum med plats för dubbelsäng, rymligt vardagsrum med balkong, fräscht badrum. Underbart läge med endast några trappsteg ned till vattnet och badbryggan. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 43.5 m2
Såld

Pokalvägen 6

Funkisdröm med balkong och sjöutsikt. Underbar lägenhet med panoramautsikt över sjö och stad. Synnerligen ljus och välplanerad med fritt syd/väst-läge högst upp i populärt funkishus på vackra Reimersholme. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 58 m2
Såld

Anders Reimers väg 11

Balkong och sjöutsikt.Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet med balkong mot vattnet. Underbart boende i oslagbar miljö. Närheten till naturen ger lugn och ro samtidigt som stadens puls finns på några minuters gångavstånd vid Hornstull. Välkommen!

Rum: 3.5
Yta: 90 m2
Såld

Scheelegatan 15

Drömhem i vacker och påkostad sekelskiftesvåning med två fungerande kakelugnar och balkong. Smakfullt renoverad med bevarad karaktär i stuckaturer, vackra snickerier och höga fönster. Centralt läge intill Rådhuset. Välkommen!

Rum: 4
Yta: 113 m2
Såld

Babordsgatan 14

Påkostad lägenhet, designad av Guise arkitekter, med stilsäkra materialval och smarta funktioner. Mycket bra planlösning. Attraktiv förening i hjärtat av Hammarby sjöstad intill Sjöstadsparterren.

Rum: 4
Yta: 106 m2
Såld

Bergsunds Strand 9

Suverän lägenhet med fantastiskt läge på populära Bergsunds strand. Välplanerad och mycket ljus med högt och fritt läge. Eftertraktad bostadsadress i det allt populärare Hornstullsområdet. Välkommen

Rum: 2
Yta: 50.8 m2
reimersholme fastighetsmakleri logga

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!