Såld

Anders Reimers v 9, 4 tr hiss

Högst upp i huset med solig balkong och sjöutsikt. Underbar funkislägenhet med mycket bra planlösning och med alla tidstypiska detaljer bevarade i bästa skick. Naturskönt läget vid vattnet med badbrygga utanför huset. Fantastiskt boende endast några minuter från stadspulsen.

Slutpris: 3 520 000 SEK
Rum: 1.5
Yta: 36 m2
Såld

Anders Reimers väg 9, 3 tr hiss

Sällan till salu! Underbar lägenhet med både balkong och fransk balkong. Perfekt planerad tvåa med fritt läge och fantastisk sjöutsikt mot Långholmskanalen från alla rum. Här utanför glider fritids- och sightseeingbåtar sakta fram i kanalen. Bättre än så här blir det inte! Välkommen på visning.

Slutpris: 4 350 000 SEK
Rum: 2
Yta: 43 m2
Såld

Reimersholmsgatan 63

SÅLD! VISNINGEN INSTÄLLD. Sjöutsikt. Stor balkong. Underbart boende på Reimersholmes södra strand med bästa frontläget mot vattnet. Lägenheten ligger i söder / väster med sjöutsikt från samtliga rum och är helt fri från insyn.

Slutpris: 8 500 000 SEK
Rum: 4
Yta: 104.5 m2
Såld

Anders Reimers väg 17, 3 tr

Funkisdröm med hänförande sjöutsikt. Underbar lägenhet med fransk balkong och samtliga fönster mot vattnet. Lägenheten är perfekt planerad med gott om plats för två personer. Stor och stabil förening med badbryggor, båt, gym, bastu, festlokal och gästlägenheter

Slutpris: 3 820 000 SEK
Rum: 2
Yta: 41 m2
Såld

Pokalvägen 6, 7 tr

Livskvalitet på högsta nivå. Fantastisk våning med spektakulär utsikt över Stockholms stad, natur och vatten. Högst upp i huset finns denna utsökta funkislägenhet, smakfullt renoverad i modern design som kombineras med välbevarade originaldetaljer, fungerande öppen spis och en underbar balkong.

Slutpris: 9 840 000 SEK
Rum: 4
Yta: 99 m2
Såld

Vindragarvägen 10

Funkisdröm med solig söderbalkong. Lägenheten har genomgått en stilsäker renovering som kombinerar bevarade funkisdetaljer med moderna funktioner. Välkommen till Reimersholme, en lugn och trivsam idyll endast några minuters promenad från stadspulsen. Närmiljön är oslagbar med natur och bad runt

Slutpris: 5 350 000 SEK
Rum: 2.5
Yta: 62.5 m2
Såld

Pokalvägen 5, 3 tr

Synnerligen välplanerad, nyrenoverad lägenhet med högt fritt läge och en härlig balkong. Eftertraktat boende på underbara Reimersholme. Närmiljön är den bästa tänkbara med natur och vatten runt hörnet. Välkommen.

Slutpris: 6 900 000 SEK
Rum: 3
Yta: 77 m2
Såld

Pokalvägen 4

Unik våning med storslaget läge och vykortsutsikt över stad och vatten med Stockholms alla välkända landmärken Bostaden har varit i samma familj ägo sedan byggåret 1944. Här finns många välbevarade originaldetaljer, fungerande öppen spis och en underbar balkong. Välkommen!

Slutpris: 11 000 000 SEK
Rum: 4
Yta: 99 m2
Såld

Anders Reimers väg 14

Ursprunglig trea som varit i samma familjs ägo sedan 1942! Balkong och sjöutsikt. Fantastiskt läge bara några meter från strandkanten. Utsikten mot vattnet, båtarna och Långholmens grönska är enastående. Här glider fritidsbåtar och kanoter fram alldeles nedanför balkongen.

Slutpris: 5 800 000 SEK
Rum: 2
Yta: 60 m2
Såld

Vindragarvägen 2

Välkommen till en mycket trevlig lägenhet med högt läge, fri utsikt och härlig balkong. Lägenheten är i behov av viss renovering men har fantastiska möjligheter - möjlig fyra.

Slutpris: 7 250 000 SEK
Rum: 3
Yta: 82 m2
Såld

Reimersholmsgatan 39

Magnifik sjöutsikt. På Reimersholmes södra kaj finns denna underbara lägenhet med högt, insynsfritt läge och storslaget frontläge mot vattnet. Renoverad lägenhet som präglas av ljus, rymd och med terrassliknande balkong i söder. Solterrass på taket. Garage nås med hiss (850 kr/mån. Kö).

Slutpris: 9 500 000 SEK
Rum: 4
Yta: 109 m2
Såld

Pokalvägen 5, 2 tr

Funkisdröm högst upp på vackra Reimersholme. Sällan till salu. Ljus och mycket välplanerad lägenhet med högt insynsfritt läge, solig balkong i väster och öppen spis. Lägenheten har genomgått en stilsäker totalrenovering med bevarade funkisdetaljer.

Slutpris: 9 525 000 SEK
Rum: 4
Yta: 99 m2
Såld

Anders Reimers väg 6

Unikt tillfälle att förvärva en underbar etagelägenhet (72 boa + 14 kvm övrig yta) i oslagbar miljö. Lägenheten som är om-/tillbyggd 2016 är i bästa skick med fantastiskt ljus och härlig rymd. Med säker stil och smarta lösningar har man lyckats skapa en mycket funktionell och vacker bostad.

Slutpris: 7 400 000 SEK
Rum: 3
Yta: 72 m2
Såld

Reimersholmsgatan 57, 4 tr

Sjöutsikt. På Reimersholmes södra kaj finns denna underbara lägenhet med högt, insynsfritt läge och storslaget frontläge mot vattnet. Lägenheten präglas av ljus och rymd med stora sociala ytor och terrassliknande balkong i söder. Solterrass på taket. Garage (850 kr/mån. Kö)

Slutpris: 8 540 000 SEK
Rum: 4
Yta: 109 m2
Såld

Anders Reimers väg 17

Strålande sjöutsikt och stor solig balkong. Drömobjekt med renoveringsbehov. Synnerligen välplanerad funkislägenhet med högt insynsfritt syd/väst läge och magisk utsikt. Unik storstadsmiljö med bad- och båtbrygga utanför huset och bara några minuter till stadspulsen runt Hornstull

Slutpris: 5 660 000 SEK
Rum: 2
Yta: 55 m2
Såld

Anders Reimers väg 9, 4 tr

Minitvåa med sovrum. Suveränt läge vid vattnet med badbrygga utanför porten. Perfekt som första egna lyan eller övernattningslägenheten. Bra planerad med smarta lösningar - här ryms allt på liten yta.

Slutpris: 3 200 000 SEK
Rum: 1
Yta: 27 m2
Såld

Vindragarvägen 4, 6 tr

Solig balkong och storslagen utsikt. Synnerligen ljus och välplanerad lägenhet med högt insynsfritt läge. Balkongen ligger i söder med sol från morgon till kväll. Naturskönt läge på öns västra udde. Runt hörnet finns bad- och båtbryggor och härliga gräsytor för solbad och picknick. Välkommen!

Slutpris: 5 560 000 SEK
Rum: 2
Yta: 62 m2
Såld

Anders Reimers väg 12

Sjöutsikt och två balkonger. Underbart boende med oslagbart läge några meter från strandkanten. Unikt tillfälle att förvärva en större lägenhet på Reimersholmes mest efterfrågade adress.

Rum: 4
Yta: 96 m2
Såld

Lundagatan 52

Solig västerbalkong med utsikt över takåsarna och med skymt av Riddarfjärden. Välplanerad mini-tvåa på attraktiva Lundagatan. Mycket välskött föreningen med prunkande trädgård med grillplats. En lugn oas nära Skinnarviksberget, Hornstull och Mariatorget.

Rum: 1.5
Yta: 36 m2
Såld

Bergsundsgatan 4

Solig balkong med högt västerläge och utsikt mot Långholmen. Välkommen till en ljus och trevlig lägenhet i populär förening i trendiga Hornstull. Suveränt stadsläge med bad och båtliv runt hörnet och mängder av mysiga caféer, restauranger och bra kommunikationer.

Rum: 2
Yta: 47 m2
Såld

Pokalvägen 4

Funkisdröm med panoramautsikt över Stockholm. Underbar lägenhet med svårslagen utsikt och balkong med sol till solnedgång. Lägenheten är renoverad med fina bevarade tidstypiska inredningsdetaljer. Närmiljön är den bästa tänkbara med grönskan och vattnet runt husknuten.

Rum: 3
Yta: 77 m2
Såld

Pokalvägen 3

Solig balkong, sjöutsikt och magiska solnedgångar i väster. Underbart ljus och trivsam lägenhet med plats för två. Populärt funkishus högst upp på vackra Reimersholme. Välskött förening med god ekonomi. I föreningen finns både gästlägenheter, bastu och hobbyrum.

Rum: 1
Yta: 37 m2
Såld

Anders Reimers väg 6

SJÖUTSIKT. BALKONG. Renoveringsobjekt med bevarad originalinredning och perfekt planlösning . Fantastiskt läge bara några meter från strandkanten. Välskött förening med badbryggor, festlokal, gästlägenheter, bastu, gym och en roddbåt att låna. Endast några minuters promenad till Hornstull .

Rum: 2
Yta: 44 m2
Såld

Reimersholmsgatan 23, 4tr

Magnifik sjöutsikt. På Reimersholmes södra kaj finns denna underbara lägenhet med högt, insynsfritt läge och storslaget frontläge mot vattnet. Lägenheten präglas av ljus och rymd med stora sociala ytor och terrassliknande balkong i söder. Solterrass på taket och garage i huset. Välkommen!

Rum: 4
Yta: 109 m2
Såld

Pokalvägen 6

Sjöutsikt och solig balkong. Funkislägenhet med högt, fritt läge och vacker utsikt. Synnerligen ljus och välplanerad lägenhet med solig södervänd balkong i populärt funkishus på vackra Reimersholme. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 58 m2
Såld

Reimersholmsgatan 73

På Reimersholmes södra strand med bästa frontläget mot vattnet. Välplanerad lägenhet med helt insynsfritt läge och sjöutsikt från samtliga rum. Terrassliknande balkong i söder med utsikt mot farleden och badbryggan utanför. Solterrass på taket. Garage 850 kr / mån. (kö)

Rum: 4
Yta: 104.5 m2
Såld

Vindragarvägen 12

Sjöutsikt. Balkong. Öppen spis. Naturskönt sjöläge på Reimersholmes västra udde med bad- och båtliv. Underbar lägenhet med högt insynsfritt läge och samtliga fönster mot vattnet. Stilsäkert renoverad med bl a nytt kök och badrum, vackra parkettgolv och bevarade originaldetaljer. Välkommen!

Rum: 4
Yta: 107 m2
Såld

Pokalvägen 5

Fri utsikt, solig balkong och magiska solnedgångar i väster. Underbart ljus och välplanerad lägenhet med välbevarade originaldetaljer - möjlig minitvåa. Högst upp på vackra Reimersholme i populärt funkishus. Välskött förening med god ekonomi. Naturskönt boende några minuter från Hornstull.

Rum: 1
Yta: 40 m2
Såld

Wivalliusgatan 21

Stor balkong och sjöutsikt. Naturskönt boende vid vattnet. Lugnt och trivsamt boende för såväl barnfamiljen som för paret som lämnar villan och har krav på utrymme. Bekvämt med bra kommunikationer och närhet till affärer och service. Garage finns. (kö)

Rum: 5
Yta: 117 m2
Såld

Pokalvägen 5

Balkong och storslagen utsikt över stad och vatten. Högst upp på vackra Reimersholme på sjunde våningen i populärt funkishus finns den här underbara lägenheten med svårslagen utsikt. Närmiljön är den bästa tänkbara med natur och vatten runt hörnet. och några minuter till stadspulsen vid Hornstull.

Rum: 1
Yta: 40 m2
Såld

Reimersholmsgatan 36

Solig balkong med sjöutsikt. Perfekt planerad lägenhet i mycket fint skick med nytt påkostat kök, sovrum med plats för dubbelsäng, rymligt vardagsrum med söderbalkong och fräscht badrum. Underbart läge med vatten och grönska utanför huset. Några trappsteg leder ned till stranden och badbryggan.

Rum: 2
Yta: 43.5 m2
Såld

Pokalvägen 6

Renoveringsobjekt med sjöutsikt från alla rum. Funkislägenhet med panoramautsikt över stad och vatten. Synnerligen ljus och välplanerad med solig balkong - ett ypperligt tillfälle att forma ditt drömboende med fritt läge högst upp i populärt funkishus på vackra Reimersholme. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 58 m2
Såld

Högalidsgatan 33

SUVERÄNA YTOR. HÖG CHARMFAKTOR. BALKONG. Välkommen till denna mycket ljusa och optimalt planerade lägenhet där varje kvadratmeter nyttjats på bästa sätt. Skicket är gott med bevarade, tidstypiska detaljer, generös takhöjd, spegeldörrar och spröjsade pardörrar mot den nybyggda balkongen .

Rum: 1
Yta: 26 m2
Såld

Reimersholmsgatan 11

Ljus och trevlig lägenhet i mycket gott skick. Stor balkong om ca 6 kvm med fin park nedanför. Unik fastighet med grönskande innetorg och trädgård med odlingslotter på taket. På andra sidan bron finns Bergsunds strand och Hornstull, ett av Stockholms mest spännande område.

Rum: 2
Yta: 57 m2
Såld

Reimersholmsgatan 36

Härlig funkislägenhet högst upp i huset med solig balkong och sjöutsikt. Perfekt planlösning - trevligt kök med matplats, sovrum med plats för dubbelsäng, rymligt vardagsrum med balkong, fräscht badrum. Underbart läge med endast några trappsteg ned till vattnet och badbryggan. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 43.5 m2
Såld

Pokalvägen 6

Funkisdröm med balkong och sjöutsikt. Underbar lägenhet med panoramautsikt över sjö och stad. Synnerligen ljus och välplanerad med fritt syd/väst-läge högst upp i populärt funkishus på vackra Reimersholme. Välkommen!

Rum: 2
Yta: 58 m2
Såld

Anders Reimers väg 11

Balkong och sjöutsikt.Välkommen till denna mycket trevliga lägenhet med balkong mot vattnet. Underbart boende i oslagbar miljö. Närheten till naturen ger lugn och ro samtidigt som stadens puls finns på några minuters gångavstånd vid Hornstull. Välkommen!

Rum: 3.5
Yta: 90 m2
Såld

Scheelegatan 15

Drömhem i vacker och påkostad sekelskiftesvåning med två fungerande kakelugnar och balkong. Smakfullt renoverad med bevarad karaktär i stuckaturer, vackra snickerier och höga fönster. Centralt läge intill Rådhuset. Välkommen!

Rum: 4
Yta: 113 m2
Såld

Babordsgatan 14

Påkostad lägenhet, designad av Guise arkitekter, med stilsäkra materialval och smarta funktioner. Mycket bra planlösning. Attraktiv förening i hjärtat av Hammarby sjöstad intill Sjöstadsparterren.

Rum: 4
Yta: 106 m2
Såld

Bergsunds Strand 9

Suverän lägenhet med fantastiskt läge på populära Bergsunds strand. Välplanerad och mycket ljus med högt och fritt läge. Eftertraktad bostadsadress i det allt populärare Hornstullsområdet. Välkommen

Rum: 2
Yta: 50.8 m2
reimersholme fastighetsmakleri logga

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till er med förslag på tid för ett möte.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!